Hoofdingang van het Medisch Centrum Leeuwarden

Zorg

Connectiviteit is onmisbaar in de zorg. Wanneer het om mensenlevens gaat mag een stabiele, betrouwbare en veilige verbinding geen zorg zijn.

De gezondheidszorg is aan het veranderen. Er is een verschuiving gaande in het standaard aanbieden van fysieke afspraken en behandelingen in de zorginstelling naar een combinatie van fysieke en online afspraken. Beeldbellen voor controlegesprekken en voor het delen van uitslagen van onderzoeken wordt steeds vaker aangeboden. Ook door de patiënt is daar behoefte aan, omdat zo zorgafspraken beter te combineren zijn met het dagelijkse leven.

Elke dag maakt de zorg meer gebruik van technologische oplossingen. Met automatisering, monitoring en het gebruik van de nieuwste apparatuur die samenwerkt met meerdere systemen, koppelingen en applicaties is de mate van connectiviteit een belangrijke vereiste voor de gezondheidszorg. Gegevens moeten extreem snel en real-time beschikbaar zijn. Ook tussen meerdere locaties. Met een eigen gesloten netwerk van Stadsring Leeuwarden kan dit gerealiseerd worden en verzekert u zich van een veilige verbinding waarmee vertrouwd privacygevoelige informatie kan worden gedeeld.

Veiligheid is naast de beschikbaarheid van de verbinding één van de belangrijkste voorwaarden. Het patiëntendossier moet veilig kunnen worden bekeken door zowel de zorginstelling, huisarts als patiënt of cliënt.

Storingen zijn geen optie. Een redundante glasvezelverbinding van de Stadsring Leeuwarden biedt uitkomst. Met een redundante verbinding heeft u als instelling twee gescheiden routes over het internet. Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie bij eventuele onderbreking bij één van de routes altijd kan terugvallen op de andere route.

Zorgeloos werken in de gezondheidssector. Wij helpen uw organisatie graag om dit te realiseren.

Deze organisaties maken al zorgeloos gebruik van een stabiele, betrouwbare en veilige verbinding

Logo Achmea
Logo Medisch Centrum Leeuwarden
Logo Noorderbreedte
Logo Winkdracht058
Vooraanzicht van de Spoedeisende hulp, onderdeel van het Medisch centrum Leeuwarden