Close-up hoofdlocatie NHL Stenden hogeschool van Leeuwarden

Onderwijs

In het onderwijs wordt er vrijwel overal digitaal gecommuniceerd en gewerkt. Een betrouwbare internet verbinding met het wereldwijde web is onmisbaar en de basis voor goede educatie.

Digitale transformatie

Van schrift en pen naar iPad of laptop. In de afgelopen 20 jaar is digitaal werken de norm geworden in het onderwijs. Alle digitale apparaten van zowel studenten als docenten moeten altijd en op een veilige manier kunnen verbinden met het in- en externe netwerk. Van salarisadministratie en lesmateriaal tot leerlingvolgsystemen. Alles draait om connectiviteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Glasvezel van Stadsring Leeuwarden

Met een glasvezelverbinding van Stadsring Leeuwarden kunt u als school volledig meeschalen met de behoefte van docent en student. Van een school met 80 leerlingen tot en met een campus met 10.000 studenten. Een glasvezelverbinding van Stadsring Leeuwarden is uitermate geschikt om scholen te voorzien van een betrouwbare verbinding. Heeft u als scholengemeenschap meerdere locaties? Dit is geen probleem. Deze kunnen naadloos met elkaar verbonden worden zodat communicatie tussen de verschillende locaties intern blijft en dus niet via andere netwerken verloopt. Zo blijft maximale veiligheid gewaarborgd.

Samen maken we uw onderwijsinstelling klaar voor de toekomst met een betrouwbare glasvezelverbinding van Stadsring Leeuwarden.

Deze onderwijsinstellingen omarmen de digitale transformatie en zijn al verbonden aan ons netwerk

Logo Openbare Scholengemeenschap Piter Jelles
Logo SURF
Logo NHL Stenden
Logo Hanzehogeschool Groningen
Glazen schoolgebouw NHL Stenden hogeschool Leeuwarden