Onze klanten

Stadsring Leeuwarden levert diensten die u helpen veilig, snel en kostenbewust data te verdelen over een betrouwbaar en stabiel glasvezelnetwerk. Bekijk hieronder welke organisaties onder meer al aangesloten zijn op Stadsring Leeuwarden.

Logo Openbare Scholengemeenschap Piter Jelles

Openbare Scholengemeenschap Piter Jelles

De scholengroep Piter Jelles wil een eigen schaalbaar netwerk hebben, waarbij de ICT-afdeling optimale diensten kan verlenen aan leerlingen en docenten van de verschillende locaties. De wens was ook dat het netwerk gescheiden is van de diensten die ze afnemen.  Bij Stadsring Leeuwarden heeft Piter Jelles een netwerk in ringen afgenomen, die allemaal in DataCenter Fryslân uitkomen. Hier koppelt de scholengemeenschap op verschillende dienstverleners, maar ook op eigen apparatuur die in het datacenter staat.

Logo SURF

SURF

SURF is een coöperatieve vereniging van Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen waarin de leden hun krachten bundelen. Binnen SURF werken universiteiten, hogescholen, mbo-instellingen, UMC’s en onderzoeksinstellingen samen om de best mogelijke digitale diensten in te kopen of te ontwikkelen en om kennisdeling te stimuleren door steeds te blijven innoveren. SURF bedient ook leden die in Leeuwarden gevestigd zijn. Het gaat om een locatie van Rijksuniversiteit Groningen en de NHL Stenden. Stadsring Leeuwarden zorgt ervoor dat locaties van de SURF leden met de datacenters in Leeuwarden worden verbonden.

Logo ComPromise Domino

ComPromise Domino

Dienstverlener ComPromise Domino levert onder andere end-to-end IT-oplossingen aan bijvoorbeeld zorginstellingen. Hierbij kan gedacht worden aan onder meer allerlei clouddiensten. ComPromise Domino heeft een Europese aanbesteding gewonnen om het netwerk naar locaties van GGZ-instellingen in Noord-Nederland te realiseren. Stadsring Leeuwarden levert de lijnen waarover het netwerk communiceert richting de datacenters.

Logo Relined Fiber Network

Relined Fiber Network

Net als Stadsring Leeuwarden is Relined leverancier van glasvezelverbindingen. Op locaties waar Relined zelf geen infrastructuur heeft, wordt dit ingekocht bij collega leveranciers. In Leeuwarden koopt Relined in bij Stadsring Leeuwarden.

Postcodecheck

Bekijk of het netwerk van Stadsring Leeuwarden beschikbaar is op uw locatie

Tuple

"Ze doen gewoon wat ze zeggen en wij krijgen wat wij willen, flexibel en oplossingsgericht."

Mark Julius
Blokhuispoort
Tuple

"Vanuit Clearmind IT Consultancy werken we graag samen met Stadsring Leeuwarden. Het is een lokaal bedrijf met een no-nonsense cultuur, flexibiliteit en een uitstekende service en dienstverlening voor een scherpe prijs."