Diverse kantoren waaronder de Achmea-Toren, zichtbaar vanaf het Wilhelminaplein te Leeuwarden

Zakelijke dienstverlening

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse werkleven. We gebruiken het om te mailen, te browsen en om gebruik te maken van diverse applicaties in de cloud. Organisaties binnen de zakelijke dienstverlening kunnen dan ook niet zonder een snelle, veilige en betrouwbare IT-infrastructuur.

Naast dat Stadsring Leeuwarden veel klanten heeft in de zorg, het onderwijs en de overheid, verhuurt Stadsring Leeuwarden ook meer dan 150 glasvezelverbindingen aan verschillende organisaties in de stad Leeuwarden en omgeving.

Tegelijkertijd verbinden? Geen probleem

Uw organisatie maakt via onze glasvezelverbindingen zorgeloos gebruik van verschillende zware toepassingen tegelijkertijd. Diensten zoals videoconferencing, cloud computing en camerabewaking stellen hoge eisen aan een verbinding. Met een zakelijke glasvezelaansluiting van Stadsring Leeuwarden zijn er geen beperkingen. Deze diensten functioneren aanzienlijk sneller en stabieler via internet over een zakelijke glasvezelaansluiting van Stadsring Leeuwarden.

De diensten en services die Stadsring Leeuwarden aanbiedt verschillen voor elke organisatie en zijn op maat gemaakt. Wat al deze organisaties gemeen hebben is dat connectiviteit en betrouwbaarheid cruciaal is voor hun bedrijfsvoering.

Innovatie en groei begint met een goede basis. Wij helpen uw organisatie graag verder.

Deze bedrijven hebben de stap al gemaakt naar snelle, veilige en betrouwbare IT-infrastructuur

Logo ComPromise Domino
Logo DataCenter Fryslân
Logo Relined Fiber Network
Logo Omrop Fryslân
Logo Blokhuispoort
Logo Notariaat Volders
Logo FB Oranjewoud
Logo KPN
Logo Ziggo
Logo Cambrium
Logo Kabelnoord
Logo MKB Cyber Campus
Logo Eurofiber
Exterieur cultureel bedrijvencentrum Blokhuispoort te Leeuwarden Zijaanzicht bijgebouw Keramiekmuseum Princessehof