Postcodecheck

Het netwerk van Stadsring Leeuwarden is beschikbaar in Leeuwarden en omgeving. Vul hieronder de adresgegevens van uw organisatie in en bekijk of wij een glasvezelverbinding kunnen leveren.

Ook wanneer ons netwerk nog niet direct beschikbaar is op uw locatie zijn er mogelijkheden. We zoeken samen naar een oplossing en geven advies op maat.

Postcodecheck

Bekijk of het netwerk van Stadsring Leeuwarden beschikbaar is op uw locatie

De voordelen van glasvezel

Stabiel

Door de modernste technieken te gebruiken is glasvezel veel stabieler dan andere technieken die met stroomsignalen werken zoals Coax of DSL.

Toekomstvast

Niet voor niets kiezen de meeste organisaties voor glasvezel. Glasvezel is zowel vandaag als morgen de beste techniek voor data-uitwisseling.

Betrouwbaar

Door het gebruik van licht is een glasvezelverbinding minder gevoelig voor storingen zoals blikseminslag, radiofrequenties of corrosie.

Veilig

Een Dark Fiber verbinding wordt met niemand gedeeld en is alleen voor uw organisatie toegankelijk.

Snel

Doordat data via lichtsignalen over de glasvezelkabel worden verstuurd is het letterlijk zo snel als het licht. Ook over grote afstanden.

Op maat

Elke organisatie is uniek. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw situatie.

Hoge uploadsnelheid

De upload- en downloadsnelheid is bij een glasvezelverbinding altijd gelijk. Grote bestanden versturen gaat daardoor net zo snel als ze downloaden.

Diverse diensten

Glasvezel maakt veel meer diensten mogelijk dan alleen internet. Denk aan telefonie (VoIP), clouddiensten en alarm-, camera- en pinsystemen.