Onze partners

Bij Stadsring Leeuwarden vinden we persoonlijk contact belangrijk. We willen organisaties met een IT-vraagstuk verder helpen met de beste, stabiele en meest toekomstbestendige oplossing. Dat bereiken we door samen te werken met, veelal lokaal gevestigde, IT-partners.

Door onze lokale verbondenheid en langdurige samenwerking weten we elkaar te vinden. Onze partners, met jarenlange ervaring met (complexe) IT-vraagstukken, komen graag in contact met uw organisatie om een advies op maat te geven. Of dat nou gaat om het afnemen van diensten of het organiseren en verdelen van meerdere VLAN’s of VPN-verbindingen. Samen gaan we graag voor de meest veilige en stabiele oplossing over een extreem snelle glasvezelverbinding voor uw bedrijfsomgeving.

Voor IT-bedrijven

Zou u graag uw diensten willen leveren via het netwerk van Stadsring Leeuwarden en bent u lokaal gevestigd? Gelooft u in een persoonlijke benadering en ziet u oplossingen voor (complexe) vraagstukken bij organisaties? Neem dan contact met ons op. We kijken graag of we de samenwerking met elkaar kunnen aangaan.

Contact

Postcodecheck

Bekijk of het netwerk van Stadsring Leeuwarden beschikbaar is op uw locatie